Publisert 4. april 2022

Trenger ditt byrå en samarbeidspartner innen webutvikling?

Kim Sagbakken Leder salg og marked

Siden oppstarten i 2018 har vi samarbeidet med flere dyktige byråer om noen av de største merkevarene i Norge. Som et utviklerfokusert selskap jobber vi godt med byråer som stort sett leverer alt kunden trenger, men fra tid til annen trenger ekstra ressurser eller en tyngre teknisk kompetanse for et prosjekt eller oppdrag. Andre ganger samarbeider vi enkelt og greit om leveranser til felles kunder.

Tilbakemeldinger fra byråene vi samarbeider med inkluderer god prosjektforståelse, redelig og enkel kommunikasjon, godt samarbeid og kvalitetsleveranser.

En god brukeropplevelse (UX) er viktig i alle våre områder innen webutvikling og drift: interaksjonsdesign, frontend, backend og devops programmering.

Vårt hovedområde omhandler integrasjonsarbeider og det vi liker å kalle "brukervennlig backend", der systemene i bakkant også skal være enkle å bruke, koble til og forstå.

Vi setter også opp ulike utviklings- og driftsmiljøer, der vi vedlikeholder nettsteder og applikasjoner med avtaleverk for både drift, vedlikehold, brukerstøtte og SLA (tjenestenivåavtale). Dette være seg enklere VPS-er eller større Kubernetes-oppsett som skal takle stor trafikk med krav til høy oppetid.

Vi holder til i fantastiske Drammen by!

Vår rolle er varierende og nedenfor finner du et knippe utvalg av arbeid vi har gjort med byråer det siste året. Fellesnevneren er programmering, god dialog og samme forståelse og forventningsbilde.

Områder vi leverer best på:

  • Systemutvikling
  • Programvareutvikling
  • Nettsider/E-handel
  • Drift og vedlikehold
  • Teknisk prosjektledelse og rådgiving

Men ta ikke bare våre ord på dette; gode referanser taler for seg selv!

API-integrasjoner, automatisering og optimalisering

For Eie eiendomsmegling samarbeidet vi med SDG om nye eie.no, som ble lansert høsten 2020. SDG leverte ny varemerkeidentitet og design for nettstedet, som vi koblet opp til CMS/data og i dag vedlikeholder og videreutvikler. Bak fasaden har vi jobbet med å optimalisere massive mengder eiendomsdata fra flere API-integrasjoner for å automatisere og optimalisere mange prosesser, samt sørge for god flyt for både ansatte og besøkende. Resultatet ble eiendomsbransjens raskeste nettside.

Samarbeidet med den begavede, pragmatiske og ikke minst hyggelige gjengen hos Ellera, har vært strålende fra første stund. En suksessoppskrift vi allerede har repetert på flere andre prosjekter
Jan Westby, Developer, SDG

Ellera, Semway og Jordan vet hvordan!

Sammen med Semway utviklet vi den nye opplæringstjenesten jordankurs.no og videreutviklet nye jordanvethvordan.no, som vi begge lanserte våren 2021 for Orkla House Care og i dag vedlikeholder og videreutvikler. Sistnevnte en nettside med skreddersydde tips og råd til det du skal male, opplevelser fra forbrukere og svar på de vanligste spørsmålene om malejobber.

Samarbeidet med Ellera er fantastisk! De er ekstremt dyktige, positive og finner alltid gode løsninger. Setter stor pris på deres vennlige væremåte, engasjement og lidenskap for faget
Elisabeth Broch Trondsen, Seniordesigner, Semway

Drift, videreutvikling og SLA

Som vi nevnte innledningsvis bistår vi med drift og SLA til våre kunder og samarbeidspartnere. For Story House Egmont leverer vi det for flere av deres nettbutikker. Vi har også utviklet en betalingsløsning og arbeidet med integrasjoner mot betalingsløsninger og opplagssystem. Ved større salg og forhåndsbestillingskampanjer står vi klare med teknisk oppfølging.

Ellera har kompetente og løsningsorienterte utviklere som hjelper oss å løse utfordringer vi står ovenfor
Jarl-Håvard Holen, Senior Technical Project Manager, s360/Story House Egmont

Har dere en utfordring?

Test oss ut! Vi ser etter ambisiøse prosjekter som utfordrer oss. Gi en lyd og vi starter med en nærmere introduksjon.

Publisert 4. april 2022

Kim Sagbakken Leder salg og marked