Personvernerklæring og informasjonskapsler

Vi har fokus på personvern og samler som standard kun inn informasjon vi mener er nødvendig for å levere en god brukeropplevelse, og ved å bruke tjenesten godtar du at vi samler inn og behandler personopplysninger som beskrevet på denne siden.

For noe av innholdet vårt hender det vi spør om muligheten til å synliggjøre oss for deg i andre kanaler (markedsføring). Dette er deaktivert som standard og aktiveres kun dersom du takker ja.

Henvendelser om personvern kan rettes personvern@ellera.no. Sist oppdatert: 31.08.2020

Informasjonskapsler / Cookies

Vi lagrer små tekstfiler kalt informasjonskapsler eller cookies i din nettleser for at ulike tjenester på vår nettside skal fungere. Under følger en liste over informasjonskapsler / cookies som lagres av våre nettsider, og hvorfor.

Nødvendig (alltid på):
CRAFT_CSRF_TOKENIngen utløpstidBrukes for å hindre CSRF-Angrep.
PHPSESSIDIngen utløpstidBrukes for å logge inn administratorer av siden.
cookie-consent1 årLagre innstillingene dine for informasjonskapsler.
_ga2 årBrukes for å spore bruken av nettsiden; Google Analytics.
_gid

Nettleser-økt

Brukes for å skille besøkende fra hverandre; Google Analytics.

Les mer: Google Analytics Cookie Usage, How does Craft use Cookies.

Markedsføring (dersom samtykket):

_gali

Nettleser-øktBrukes ifbm. målrettet annonsering; Google Ads.
datr1 årBrukes ifbm. målrettet annonsering; Facebook.
_fbp, fr, 3 månederBrukes ifbm. målrettet annonsering; Facebook.
dpr, wd1 ukeBrukes ifbm. målrettet annonsering; Facebook.
liveagent_oref, liveagent_ptid10 årBrukes ifbm. målrettet annonsering; LinkedIn.
bcookie, bscookie, ELOQUA, _ga, _gat,

2 år

Brukes ifbm. målrettet annonsering; LinkedIn.
li_at, li_rm, liap, lissc, mst, sl1 årBrukes ifbm. målrettet annonsering; LinkedIn.
AMCV_*, mbox, s_fid6 månederBrukes ifbm. målrettet annonsering; LinkedIn.
JSESSIONID, UserMatchHistory, aam_uuid, li_oatml, lidc

30 dager

Brukes ifbm. målrettet annonsering; LinkedIn.
PLAY_SESSION, PLAY_LANG, spectroscopyId, lang, AMCVS_*, at_check, liveagent_sid, liveagent_vc, s_ccNettleser-øktBrukes ifbm. målrettet annonsering; LinkedIn.

Formål med tredjeparters informasjonskapsler

Her følger mer informasjon om tredjepartene som kan legge igjen informasjonskapsler hos deg som besøkende på vår nettside, og hvordan disse tjenestene benyttes av oss.

Dersom du ønsker å endre ditt samtykke for valgfrie cookies kan du gjøre det ved å klikke på linken helt nederst på denne siden.

Du kan administrere bruken av informasjonskapsler gjennom nettleserens innstillinger. Les mer om hvordan dette gjøres på Nettvett.no.

Google Analytics

Vi samler inn informasjon om besøksstatistikk og bruksmønstre av våre nettsider med Google Analytics. Formålet med dette er å forbedre og videreutvikle nettsidene våre, der statistikken gir eksempelvis svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilken nettleser som benyttes. Dataen din anonymiseres før den lagres hos Google.

Informasjon som samles inn av Google Analytics, lagres på Google sine servere. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern. IP-adressen din anonymiseres av Google før den lagres (som standard, om du ikke har samtykket til markedsføring).

Google Ads

Dersom du har samtykket til markedsføring, vil Google Ads analysere hvordan du benytter nettsiden vår med formål å kunne nå deg med tilpasset innhold i andre kanaler senere.

Informasjon om hvordan Google Ads benytter data i sine cookies finner du her hos Google Ads.

Facebook

Dersom du har samtykket til markedsføring, vil Facebook analysere hvordan du benytter nettsiden vår med formål å kunne nå deg med tilpasset innhold i andre kanaler senere.

Informasjon om hvordan Facebook benytter data i sine cookies finner du her hos Facebook.

LinkedIn

Dersom du har samtykket til markedsføring, vil LinkedIn analysere hvordan du benytter nettsiden vår med formål å kunne nå deg med tilpasset innhold i andre kanaler senere.

Informasjon om hvordan LinkedIn benytter data i sine cookies finner du her hos LinkedIn.

Kontakt

Når du er i kontakt med oss vil informasjon kunne bli lagret hos oss. Her beskriver vi hva slags informasjon som kan bli lagret og hvordan vi i tilfelle behandler den.

Via telefon

Når du ringer oss lagres ditt telefonnummer, og opplysninger om når samtalen var og hvor lenge den varte, på våre telefoner. Denne informasjonen, samt et referat fra samtalen, kan bli videreført til våre kundehåndteringsverktøy dersom samtalen omhandler kjøp av tjenester, salg av tjenester eller samarbeid.

Via e-post

E-poster som sendes til en adresse tilknyttet oss vi bli lagret hos vår e-postleverandør og kan også bli videreført til våre kundehåndteringsverktøy dersom vi ser behovet for dette. Våre e-postservere støtter kryptering over TLS, hvilket betyr at e-poster som sendes til oss vil være kryptografisk sikret dersom e-postleverandøren det sendes fra også støtter TLS.

Via kontaktskjema

Informasjon som sendes gjennom vårt kontaktskjema vil bli lagret på våre servere og kan bli videreført til våre kundehåndteringsverktøy dersom vi ser behovet for dette. Våre nettsider benytter HTTPS og all samhandling med våre servere er derfor kryptert.

Informasjonen samlet inn via nettsidene vil bli slettet senest innen 12 måneder etter behandlingen er ferdig, med mindre samtalen fører til kjøp av tjenester, salg av tjenester eller et samarbeid. I dette tilfelle vil informasjonen kunne bli lagret så lenge avtalen vedvarer og inntil 12 måneder etter utløp av den.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Kontaktinformasjon for hvor du skal rette disse henvendelsene finner du helt nederst på denne siden.

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger har brutt gjeldende personvernregelverk, kan du rette en klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om dette på Datatilsynets hjemmesider: datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Ellera AS
v/personvernombud
Nedre Storgate 36
3015 Drammen

personvern@ellera.no
+47 32 17 83 80

Vi oppfordrer at det ikke sendes sensitive personopplysninger per e-post, da vi ikke kan garantere at din e-postleverandør støtter TLS.

Endringer

Endringer kan forekomme i vår personvernerklæring og vil i de tilfeller oppdateres her.