- App for Befalets Fellesorganisasjon

BFO er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for militært tilsatt personell fra alle forsvarsgrener. Etter vi lagde de nye nettsidene, var det et behov for en mobilapp der medlemmene kunne følge opp sitt medlemsskap tettere.

Selskap
Befalets Fellesorganisasjon
År

Behov

BFO sine medlemmer, spesielt den yngre medlemsmassen, hadde uttrykt et sterkt ønske om en app. De etterspurte kontinuerlig oppdatert informasjon, muligheten til å rapportere saker og skader, kommunisere med sin tillitsvalgt, justere forsikringer, samt tilgang til ATF kalkulator.

Målet med appen er først og fremst å styrke båndet med medlemmene og øke medlemsservicen, men også å synliggjøre appen som en tydelig medlemsfordel for å rekruttere nye medlemmer.

Løsning

Appen tar utgangspunkt i de innloggede sidene på bfo.no, men med fokus på å tilrettelegge for enda bedre brukeropplevelse fra mobil. Den flinke gjengen og vår samarbeidspartner i SDG bygget derfor designet basert på det eksisterende nettstedet, med tilpasninger for app. I designfasen av prosjektet ble vi tidlig involvert som rådgivere slik at det tekniske aspekte ble ivaretatt. BFO stilte med kadettene for testing og innsikt.

Skjermbilder av BFO-appen

Vi i Ellera har utviklet dette til en funksjonell app, integrert med BankID for innlogging, eksisterende publiseringsverktøy og relevante tredjepartssystemer for optimal dataflyt. Vi analyserte medlemmenes mest brukte webfunksjoner og identifiserte BFOs spesifikke behov. Basert på denne innsikten foreslo vi tekniske løsninger, inkludert vurderinger mellom native app og PWA. Det ble gjennomført tester med definert testgruppe og justeringer basert på feedback.

Skjermbilder av BFO-appen

Teknologi

  • React Native
  • Craft CMS
  • GraphQL
  • REST
  • oAuth2

Selskap

Befalets Fellesorganisasjon

Befalets Fellesorganisasjon (BFO) er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for militært tilsatt personell fra alle forsvarsgrener.

BFO ble etablert i 1957, og er den største og eldste av arbeidstakerorganisasjonene for militært personell.

Scandinavian Design Group

Scandinavian Design Group (SDG) er et ledende strategisk designbyrå i Norge, med fokus på å skape helhetlige merkevareopplevelser.

Siden oppstarten i 1987 har de hjulpet både store og små merkevarer med alt fra strategisk merkevareutvikling til digital design.

Se resultatet her ✌️

Flere leveranser

Lønnskalkulator for BFO-Appen

For sine 11.500 medlemmer er det viktig for BFO å tilby gode og nyttige tjenester. En lønnskalkulator var blant de mest etterspurte funksjonene, så det var et naturlig første videreutviklingsprosjekt for den nye appen.

Les mer

Nettside for Norges nye eiendomsmegler­kjede

Helt på tampen av 2022 fikk Norge en ny eiendomsmeglerkjede. BELÈVEN Eiendomsmegling ble lansert og vi i Ellera er stolte over å ha bistått som samarbeidspartner innen webteknologi.

Les mer

La våre digitale problemløsere hjelpe deg

Våre lokasjoner

  • Drammen
    Nedre Storgate 3
    3015 Drammen
    Norway
  • Hjemmekontor
    Skrivedbordet med den beste utsikten
    Nær kaffetrakteren
    Terra Tellus