Tjeneste

Nettside

Bedriftens nettside er ofte "salgspersonen" som alltid er på vakt, tar sjeldent pauser og som alltid tar i mot henvendelser fra forbrukere. Da er det viktig at nettsiden viser seg fra sin beste side til enhver tid. Forbrukeren skal opplevele en sømløs reise fra første klikk og frem til et kjøp av et produkt eller en tjeneste.


Nettsider for store og små

Våre utviklere har lang erfaring med å utvikle raske og brukervennlige nettsider for bedrifter. Majoriteten av prosjektene vi er involvert i er større nettsider, som krever tyngre kompetanse og som har integrasjoner til flere av virksomhetenes systemer. Samtidig levererer vi enkle informasjonssider som ikke krever integrasjonsarbeid.

Fellesegenskapene for nettsidene vi uvikler er responsive, brukervennlige, skalerbarhetshåndtering (vekst, teknologi og trafikk), og funksjonalitet som underbygger markedsaktivitetene. I dette ligger også fokuset på sikkerhet og parameterne som er viktig for Google’s Core Web Vitals.


Vi utviklet eiendsombransjens raskeste nettside

Det er en tydelige korrelasjon mellom lengre nedlastingstid og høyere fluktfrekvens på nettsider. Derfor ble hastighet et av de viktigste punktene da vi uviklet nye eie.no.

Les om prosjektet her!


Her har vi et variert utvalg av nettsider vi har utviklet:
- Eie Eiendomsmegling
- Sparebank1 Byttehelgen
- BELÈVEN Eiendomsmegling
- Befalets FellesorganisasjonGode samarbeid

Som et utviklerfokusert selskap samarbeider vi godt med byråer som stort sett leverer alt innenfor design og kommunikasjon, og har behov for ressurser eller en tyngre teknisk kompetanse for prosjekter.

Tilbakemeldinger fra byråene vi samarbeider med inkluderer god prosjektforståelse, redelig og enkel kommunikasjon, godt samarbeid og kvalitetsleveranser.


Les hva våre samarbeidspartnere mener om oss her

Har dere planer om en nettside?

Send oss en forespørsel, så starter vi med en prat om hvilke behov din bedrift har.

Ta kontakt med Kim her!

Craft CMS

Craft CMS tar hensyn til begge parter - de som skal administrere og publisere innholdet og oss som utvikler nettsidene. I Craft CMS utvikler vi det som er nødvendig og innholdet struktureres og håndteres bedre. Sammenlignet med Wordpress der du som utvikler og administrator er nødt til å tilpasse deg standeren som er satt opp der, vil vi i Craft ha en større frihet til å sette opp som vi vil og utvikle en løsning av høy kvalitet.


Les mer om hvorfor valget vårt falt på Craft CMS her.

Drift og SLA

Før et nettsideprosjekt blir lansert setter også opp ulike utviklings- og driftsmiljøer, der vi vedlikeholder nettsteder og applikasjoner med avtaleverk for både drift, vedlikehold, brukerstøtte og SLA (tjenestenivåavtale). Dette være seg enklere VPS-er eller større Kubernetes-oppsett som skal takle stor trafikk med krav til høy oppetid.