- Nettside for Norges nye eiendomsmegler­kjede

Helt på tampen av 2022 fikk Norge en ny eiendomsmeglerkjede. BELÈVEN Eiendomsmegling ble lansert og vi i Ellera er stolte over å ha bistått som samarbeidspartner innen webteknologi.

Selskap
Belèven Eiendomsmegling
År

Behov

For Belèven hadde den dyktige gjengen hos Bleed laget visuell identitet, webdesign, strategisk kommunikasjon og lanseringskampanje.

Med den kompleksiteten og tekniske krav en eiendomsmeglerside i utgangspunktet har, trengte de noen dyktige utviklere som både kunne programmere opp et moderne og uttryksfult nettsidedesign, óg ivareta en rask og responsiv nettside med tunge datasett og kompliserte integrasjoner.

Dette oppdraget var som skapt for Ellera, og vi var veldig glade over å få hjelpe Belèven med å overføre uttrykket og opplevelsen fra designet til en interaktiv nettside.

Løsning

Prosjektet har vært en spennende utfordring for oss i Ellera, og vi er glade for å kunne levere et resultat som blir lagt merke til. Vår jobb har vært å sikre at nettstedet fungerer sømløst og at API-integrasjonene med meglersystemet er optimalisert for en effektiv arbeidsflyt.

Helt konkret har vi gjort programmering av design, i tett dialog med Bleed, samt gjort integrasjonene med tredjeparter og vår egenutviklede Eiendomssentralen.

Eiendomssentralen

Plattformen vi har utviklet, leverer integrasjoner mellom fagsystemer og web-applikasjoner «as a service». Dette er en tjeneste som henter og sender inn data relevant for web-applikasjoner. Den tar for seg all optimalisering av data, bilder, søk og caching/CDN med tanke på nettsider og apper.

Som kunde slipper du å gjøre de tyngre integrasjonene selv, som også betyr at du slipper å lage systemer for å mellomlagre og optimalisere dataen. Man får et lynraskt og enkelt system å koble seg til – optimalisert for web.

Vi er strålende fornøyde med Ellera og deres evne til å se våre behov, skreddersy løsninger og ikke minst utvikle en nettside som utmerker seg

Dag-Rune Kristiansen
Founder, Belèven Eiendomsmegling

Bleed

Bleed har vært ansvarlig for å utvikle en visuell identitet og et webdesign som er intuitivt, moderne og attraktivt. Konseptet dreier seg rundt det rene og tydelige, og kommuniserer verdensvant selvtillit på en subtil måte, samtidig som det bevisst er skapt rom for å vise frem eiendommene som selges.

Teknologi

  • React Native
  • Craft CMS
  • GraphQL

Selskap

Belèven eiendomsmegling

Belèven Eiendomsmegling er en eiendomsmeglerkjede som spesialiserer seg på å tilpasse boligsalg og kjøp etter kundenes livsstil.

Selskapet fokuserer på skreddersydde løsninger for presentasjon av boliger, med en moderne tilnærming til eiendomssalg som sikrer at boliger fremstår på sitt beste og selges til rett tid.

Bleed Design Studio

Bleed Design Studio er et prisvinnende skandinavisk designbyrå med kontorer i Oslo og Wien. Studioet kombinerer design, teknologi og strategi for å skape innovative merkevarer og helhetlige visuelle identiteter.

Med fokus på både digitale og fysiske løsninger, hjelper Bleed selskaper med å vokse ved å skape engasjerende brukeropplevelser og sterke merkevarehistorier.

Se resultatet her ✌️

Flere leveranser

Lønnskalkulator for BFO-Appen

For sine 11.500 medlemmer er det viktig for BFO å tilby gode og nyttige tjenester. En lønnskalkulator var blant de mest etterspurte funksjonene, så det var et naturlig første videreutviklingsprosjekt for den nye appen.

Les mer

App for Befalets Fellesorganisasjon

BFO er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for militært tilsatt personell fra alle forsvarsgrener. Etter vi lagde de nye nettsidene, var det et behov for en mobilapp der medlemmene kunne følge opp sitt medlemsskap tettere.

Les mer

La våre digitale problemløsere hjelpe deg

Våre lokasjoner

  • Drammen
    Nedre Storgate 3
    3015 Drammen
    Norway
  • Hjemmekontor
    Skrivedbordet med den beste utsikten
    Nær kaffetrakteren
    Terra Tellus