Fordelene med Craft CMS

av Ellera AS, Digitale problemløsere

Usikker på hvilket CMS som passer for dere? I denne artikkelen blir du bedre kjent med Craft CMS sine funksjoner og fordeler. Forhåpentligvis vil denne artikkelen gjøre deg litt klokere når du skal velge et CMS til ditt neste prosjekt.

Craft CMS

Craft CMS har veldig mange fordeler og under har vi listet opp det vi mener er blant de viktigste fordelene for utviklere og innholdsprodusenter.

Ellera er godt kjent med Craft CMS

Visste du at Ellera er en offisiell Craft CMS partner?

Vi har også utviklet en populær utvidelse (GDPR Cookie Consent) til Craft CMS, som har vært på topplista sammenhengende siden 2019.

Start med blanke ark

Craft CMS tar hensyn til alle parter som er involvert i et webprosjekt - designere, utviklere og de som skal administrere og publisere innholdet. I Craft CMS designer og utvikler vi det som er nødvendig og innholdet struktureres og håndteres bedre.

Sammenlignet med det mest kjente CMS, er Wordpress i utgangspunktet et bloggverktøy. Der må vi som utviklere og admininstratorer tilpasse oss standarden som er satt. Med Craft CMS har vi en større frihet til å sette opp en nettsiden og merkevare som passer bedriften og deres behov.

Innholdet først: CMS betyr content management system og det har Craft tatt på alvor.

Et brukervennlig publiseringsverktøy

Brukervennlighet ligger alltid høyt på prioriteringslisten. Craft CMS er laget for å håndtere alt av data og innhold med enkelhet. De fleste kundene våre har vært innnom ett eller flere publiseringsverktøy, og det er alltid stas å se uttrykket deres når de går over til Craft sin løsning. Vi opplever de som mer selvstendige i den daglige driften fordi det er enkelt og intuitivt. Det er alle parter tjent med.

Ellera utviklet eiendomsbransjens raskeste nettside med Craft CMS

Det er en tydelig korrelasjon mellom lengre nedlastingstid og høyere fluktfrekvens på nettsider. Derfor ble hastighet et av de viktigste punktene for videreutvikling.

Les mer her

Live preview

Live Preview er en funksjon som er svært høyt elsket i Craft CMS. I praksis betyr det at du ser hvordan innholdet på nettsiden vil se ut før det publiseres. Du kan også enkelt sende en link til dine kolleger eller samarbeidspartnere om du ønsker tilbakemelding på innholdet før det publiseres.

Søkemotoroptimalisering

Craft CMS er et raskere CMS og det gir et positive utslag i søkeresultatet. Google setter nettstedets hastighet som et av de viktigste faktorene når det kommer til rangering. Du kan også enkelt jobbe med søkemotoroptimalsieringen i publiseringsverktøyet.

SEO kan følge nettsidens innhold eller tilpass som du selv ønsker

Bilderedigeringsverktøy

Craft har ikke et mål om å konkurrerer med Photoshop, men det er mulig å gjøre enkle justeringer. I kontrollpanelet kan du gjøre endringer som crop, rotere, flippe og rette ut bilder. Deres innebygde redigeringsverktøy sørger for at skalering av nettsiden tar hensyn til hvilken del av bildet du ønsker at skal være synlige. Dette gjøres med det de kaller «fokuspunkt».

Pris

Vi anbefaler våre kunde å kjøpe Craft Pro lisensen. Da får du alle muligheter og den koster nå 299 USD i lisens det første året. Deretter betaler du 59 USD per år.

Spør oss om Craft CMS

Mer fra bloggen

Hva er drift og SLA?

Hvorfor trenger man Drift og SLA? Hva betyr det egentlig? Her tar vi for oss de viktigste aspektene ved brukerstøtte, drift og SLA i forbindelse med applikasjonsforvaltning.

Les mer

Ellera ble en Gaselle-bedrift i 2023!

Ellera har blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2023, en prestasjon som ikke bare reflekterer selskapets økonomiske vekst, men også vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

Les mer

La våre digitale problemløsere hjelpe deg

Våre lokasjoner

  • Drammen
    Nedre Storgate 3
    3015 Drammen
    Norway
  • Hjemmekontor
    Skrivedbordet med den beste utsikten
    Nær kaffetrakteren
    Terra Tellus