Ellera hjelper deg med å utvikle nettsider

av Ellera AS, Digitale problemløsere

Bedriftens nettside er ofte "salgspersonen" som alltid er på vakt, tar sjeldent pauser og som alltid tar i mot henvendelser fra forbrukere. Da er det viktig at nettsiden viser seg fra sin beste side til enhver tid.

Forbrukeren skal opplevele en sømløs reise fra første klikk og frem til et kjøp av et produkt eller en tjeneste. Dette kan Ellera hjelpe dere med.

Skjermbilder av noen nettsider Ellera har utviklet

Nettsider for store og små

Våre utviklere har lang erfaring med å utvikle raske og brukervennlige nettsider for bedrifter. Majoriteten av prosjektene vi er involvert i er større nettsider, som krever tyngre kompetanse og som har integrasjoner til flere av virksomhetenes systemer. Samtidig levererer vi enkle informasjonssider som ikke krever integrasjonsarbeid.

Fellesegenskapene for nettsidene vi uvikler er responsivitet, brukervennlighet, skalerbarhet (vekst, teknologi og trafikk), og funksjonalitet som underbygger markedsaktivitetene.

I dette ligger også fokuset på sikkerhet, og parameterne som er viktig for Google’s Core Web Vitals.

Ellera utviklet eiendsombransjens raskeste nettside

Det er en tydelige korrelasjon mellom lengre nedlastingstid og høyere fluktfrekvens på nettsider. Derfor ble hastighet et av de viktigste punktene da vi uviklet nye eie.no.

Les om prosjektet her

Gode samarbeid

Som et utviklerfokusert selskap samarbeider vi godt med byråer som stort sett leverer alt innenfor design og kommunikasjon, og har behov for ressurser eller en tyngre teknisk kompetanse for prosjekter.

Tilbakemeldinger fra byråene vi samarbeider med inkluderer god prosjektforståelse, redelig og enkel kommunikasjon, godt samarbeid og kvalitetsleveranser.

Les hva våre samarbeidspartnere mener om oss her

Drift og SLA

Før et nettsideprosjekt blir lansert setter også opp ulike utviklings- og driftsmiljøer, der vi vedlikeholder nettsteder og applikasjoner med avtaleverk for både drift, vedlikehold, brukerstøtte og SLA (tjenestenivåavtale).

Dette være seg enklere VPS-er eller større Kubernetes-oppsett som skal takle stor trafikk med krav til høy oppetid. Les mer om hva drift og SLA er her.

Kontakt oss om nettside her

Mer fra bloggen

Hva er drift og SLA?

Hvorfor trenger man Drift og SLA? Hva betyr det egentlig? Her tar vi for oss de viktigste aspektene ved brukerstøtte, drift og SLA i forbindelse med applikasjonsforvaltning.

Les mer

Ellera ble en Gaselle-bedrift i 2023!

Ellera har blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2023, en prestasjon som ikke bare reflekterer selskapets økonomiske vekst, men også vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

Les mer

La våre digitale problemløsere hjelpe deg

Våre lokasjoner

  • Drammen
    Nedre Storgate 3
    3015 Drammen
    Norway
  • Hjemmekontor
    Skrivedbordet med den beste utsikten
    Nær kaffetrakteren
    Terra Tellus