Hva gjør en teknisk prosjektleder

av Ellera AS, Digitale problemløsere

En teknisk prosjektleder er med å planlegge, organisere og kontrollere de tekniske aspektene ved et utviklingsprosjekt.

Det er en viktig del av den overordnede prosjektledelsesprosessen og innebærer å koordinere arbeidet til utviklere, designere og andre tekniske ressurser for å sikre at et prosjekt fullføres innenfor kravspesifikasjon og i tide.

Har du behov for en teknisk prosjektleder?

Våre prosjektledere har lang erfaring og god oversikt, og hjelper deg gjerne med å få god kontroll på den tekniske utviklingen.

Kontakt oss her

Teknisk prosjektledelse er spesielt viktig i komplekse webutviklingsprosjekter og API-integrasjoner, da det bidrar til å sikre at alle de tekniske aspektene ved prosjektet er riktig planlagt og koordinert.

De bistår med å identifisere mulige tekniske utfordringer som kan oppstå i løpet av prosjektet, og å utvikle strategier for å håndtere dem effektivt.

En viktig del av leveransen

I Ellera bistår vi med teknisk prosjektledelse for webutviklingsprosjekter. Vi jobber tett med kundene og våre samarbeidspartnere for å forstå deres spesifikke behov og krav, og for å utvikle en tilpasset plan. Vi bruker verktøy og teknikker, inkludert risikostyring, budsjettering og agile prosjektledelsesmetoder.

Samlet sett er tekniske prosjektledere en verdifull ressurs og vi inkluderer det alltid i prosjekter vi bistår med.

Kontakt oss om teknisk prosjektledelse her

Mer fra bloggen

Hva er drift og SLA?

Hvorfor trenger man Drift og SLA? Hva betyr det egentlig? Her tar vi for oss de viktigste aspektene ved brukerstøtte, drift og SLA i forbindelse med applikasjonsforvaltning.

Les mer

Ellera ble en Gaselle-bedrift i 2023!

Ellera har blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2023, en prestasjon som ikke bare reflekterer selskapets økonomiske vekst, men også vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

Les mer

La våre digitale problemløsere hjelpe deg

Våre lokasjoner

  • Drammen
    Nedre Storgate 3
    3015 Drammen
    Norway
  • Hjemmekontor
    Skrivedbordet med den beste utsikten
    Nær kaffetrakteren
    Terra Tellus