Publisert 30. mars 2022

Er du vår nye kollega?

Simen Eira Daglig leder

Ellera ble startet av utviklere som primært ønsket å drive med utvikling. Med skarpt fokus kommer ekspertise, og selv om vi ansatte 5 hoder i 2021 ser vi fortsatt stor etterspørsel av våre tjenester, og søker derfor nå flere flinke utviklere som vil vokse med oss og skape de beste løsningene av det webteknologi har å by på!

Vi trenger både frontend, backend og fullstack. Se lenker lenger ned.

Vi er en gjeng dedikerte, lidenskapelige og dyktige hoder som elsker jobben vår. Du blir en del av et mindre, men fremadstormende selskap bestående av 7 ansatte.

Hos oss blir du ikke utplassert hos kundene våre. Her jobber du side om side med alle dine kolleger i Ellera, både med interne og eksterne prosjekter. Vi mener vi skaper den beste arbeidsplassen og kulturen ved å ha alle ansatte «in-house».

Etter mange uenigheter om hva stillingen var under bordtenniskampene, ble vi nødt til å utvikle en poengteller 🏓

Vi er på utkikk etter flere kollegaer

Les mer om stillingene og hva vi kan tilby deg ved å klikke på stillingstittelen:

Vi er Ellera!

Annerledes, ærekjær og rettferdig er våre verdier, og videre er det viktig for oss å ha en morsom hverdag i Ellera. Vi mener det er viktig å ofte stille spørsmålet «hvorfor?» internt og eksternt; at vi skal kunne være stolte av eget arbeid og utvise forståelse og åpenhet. Vi leter etter personer som forstår denne kulturen og vil trives i et team av mennesker som brenner for selv-utvikling, kunnskapsdeling og high-fives, og som vil være med å skape gode produkter og tjenester for både oss selv og våre kunder.

Nysgjerrig? Send mail til jorgen@ellera.no eller ring på 913 12 750

Publisert 30. mars 2022

Simen Eira Daglig leder