Publisert 16. august 2022

Fordelene med Craft CMS

Kim Sagbakken Leder salg og marked

Usikker på hvilket CMS som passer for dere? I denne artikkelen blir du bedre kjent med Craft CMS sine funksjoner og fordeler. Forhåpentligvis vil denne artikkelen gjøre deg klokere når du skal velge et CMS til ditt neste prosjekt.

Craft CMS

Craft CMS har veldig mange fordeler og under har vi listet opp det vi mener er blant de viktigste fordelene for utviklere og innholdsprodusenter.

Start med blanke ark

Craft CMS tar hensyn til alle parter som er involvert i et webprosjekt - designere, utviklere og de som skal administrere og publisere innholdet. I Craft CMS designer og utvikler vi det som er nødvendig og innholdet struktureres og håndteres bedre. Sammenlignet med det mest kjente CMS, er Wordpress i utgangspunktet et bloggverktøy. Der må vi som utviklere og admininstratorer tilpasse oss standarden som er satt. Med Craft CMS har vi en større frihet til å sette opp en nettsiden og merkevare som passer bedriften og deres behov.

Innholdet først: CMS betyr content management system og det har Craft tatt på alvor. I dette publiseringverktøyet kommer innholdet i første rekke.


Et brukervennlig publiseringsverktøy

Brukervennlighet ligger alltid høyt på prioriteringslisten. Craft CMS er laget for å håndtere alt av data og innhold med enkelhet. De fleste kundene våre har vært innnom ett eller flere publiseringsverktøy, og det er alltid stas å se uttrykket deres når de går over til Craft sin løsning. Vi opplever de som mer selvstendige i den daglige driften fordi det er enkelt og intuetivt. Det er begge parter tjent med.

Live preview

Live Preview er en funksjon som er svært høyt elsket i Craft CMS. I praksis betyr det at du ser hvordan innholdet på nettsiden vil se ut før det publiseres.
Du kan også enkelt sende en link til dine kolleger eller samarbeidspartnere om du ønsker tilbakemelding på innholdet før det publiseres.

Her ser du hvordan Live Preview ser ut
Vi utviklet eiendomsbransjen raskeste nettside.

Det er en tydelig korrelasjon mellom lengre nedlastingstid og høyere fluktfrekvens på nettsider. Derfor ble hastighet et av de viktigste punktene for videreutvikling.

Les mer her

Søkemotoroptimalisering

Craft CMS er et raskere CMS og det gir et positive utslag i søkeresultatet. Google setter nettstedets hastighet som et av de viktigste faktorene når det kommer til rangering. Du kan også enkelt jobbe med søkemotoroptimalsieringen i publiseringsverktøyet.

Følg nettsidens innhold eller tilpass som du selv ønsker


Bilderedigeringsverktøy

Craft har ikke et mål om å konkurrerer med Photoshop, men det er mulig å gjøre enkle justeringer. I kontrollpanelet kan du gjøre endringer som crop, rotere, flippe og rette ut bilder. Deres innebygde redigeringsverktøy sørger for at skalering av nettsiden tar hensyn til hvilken del av bildet du ønsker at skal være synlige. Dette gjøres med det de kaller «fokuspunkt».

Sørg for at bildene dine skaleres og justeres etter ditt responsive design

Pris

Vi anbefaler våre kunde å kjøpe Craft Pro lisensen. Da får du alle muligheter og den koster nå 299 USD i lisens det første året. Deretter betaler du 59 USD per år.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med Kim!

Publisert 16. august 2022

Kim Sagbakken Leder salg og marked