Publisert 2. juli 2020

Og Vipps, så er du påmeldt visning hos Eie Eiendomsmegling

Simen Eira Daglig leder

I Ellera liker vi å jobbe med fremoverlente og spennende bedrifter. I det siste har vi hatt gleden av å jobbe med Eie Eiendomsmegling og Vipps om ålreit bruk av ny teknologi.

Logg inn med Vipps

Tidligere i år annonserte Vipps det nye produktet sitt «Logg inn med Vipps» for oss og andre Vipps-partnere på en samling i Oslo. Etter å ha jobbet med «Vipps på nett» en stund – blant annet med å integrere flere av nettbutikkene til Egmont Publishing – var det for oss utvilsomt at innlogging med Vipps ville forenkle hverdagen for både sluttbruker og eier av de fleste nettsteder vi har her til lands.

«Tror du vi kan bruke dette på kontaktskjemaer?» spurte vi oss selv.
«Hvorfor ikke alle skjemaer?»

Vi rettet spørsmålet til Johannes Jakobsen i Vipps. Etter flere interessante samtaler med både ham og Vidar Holm (også i Vipps) tok vi opp telefonen og ringte Hedda K. Ulvness i Eie Eiendomsmegling. Vi pitchet idéen om å bruke Vipps i skjemaregistreringer på eie.no, noe Eie også var positiv til.

Kult! Jeg er stor fan av alt som forenkler og samtidig gir oss presis informasjon. Vi digger dette. Kjør på!
Hedda K. Ulvness, Adm.dir. Eie Eiendomsmegling

Og med det startet prosjektet, som etter noe mer dialog og en aldri så liten pandemi, nå er ferdigstilt og muliggjør en raskere «Påmelding til visning» med Vipps på eie.no.

Registrer med Vipps

Ved å gjenbruke deler av «Logg inn med Vipps» funksjonaliteten, kan besøkende nå raskt dele kontaktinformasjonen og dermed slippe å skrive inn dette manuelt i skjema. Som en bonus betyr det også korrekt og verifisert kontaktinformasjon for meglerne, der Vipps med sine over 3.7 millioner brukere stiller med en helt unik løsning.

Etter en liten uke med Vipps integrert i "Meld deg på visning" skjema på eie.no, viser tallene foreløpig at over 80% velger å registrere seg med Vipps kontra manuell inntasting.

Over sommeren blir koblingen mellom Vipps og Eie også utvidet, så Vipps blir fullintegrert på eie.no, der alle henvendelser på nettsiden vil kunne sendes inn med kontaktinformasjon fra Vipps.

Påmeldingsskjema m/Vipps på desktop

Å bruke Vipps for utfylling av skjemaene er selvfølgelig helt valgfritt, og det er fullt ut mulig å fylle inn kontaktinformasjonen manuelt som tidligere.

Bruker man derimot Vipps for registreringen, kan også valgene/samtykkene gitt bli husket, slik at det vil gå enda raskere neste gang man skal sende inn et skjema.

Ellera er Vipps partner

Vipps sin overordnede ambisjon er å begeistre hver dag gjennom forenkling i verdensklasse. De skal gjøre betaling og identifisering befriende enkelt, og forteller at i dette arbeidet spiller gode partnere en viktig rolle.

Ellera er en Vipps integrasjonspartner og utvikler også i disse dager den første offisielle Vipps-utvidelsen til Craft CMS, som er rammeverket vi virkelig har falt for og anbefaler alle våre kunder og samarbeidspartnere for utvikling av de fleste typer nettsteder.

Trenger du hjelp til å integrere Vipps?

Om du lurer på mulighetene eller har en nettside du gjerne vil forenkle med Vipps, så er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller med kontaktskjema du får opp ved å benytte knappen under her; foreløpig uten Vipps, men snart på plass her og ;-)

Publisert 2. juli 2020

Simen Eira Daglig leder