Publisert 1. juni 2023

BELÈVEN Eiendomsmegling

Kim Sagbakken Leder salg og marked

Helt på tampen av 2022 fikk Norge en ny eiendomsmeglerkjede. BELÈVEN Eiendomsmegling ble lansert og vi i Ellera er stolte over å ha bistått som samarbeidspartner innen webteknologi. Den dyktige gjengen hos Bleed har stått for visuell identitet, webdesign, strategisk kommunikasjon og lanseringskampanje.


Besøk nettsiden her.

Prosjektet har vært en spennende utfordring for oss i Ellera, og vi er glade for å kunne levere et resultat som blir lagt merke til. Vår jobb har vært å sikre at nettstedet fungerer sømløst, og at API-integrasjonene med meglersystemet er optimalisert for en effektiv arbeidsflyt. Helt konkret har vi bistått med programmering av design, samt integrasjoner med tredjeparter og vår egenutviklet Eiendomssentralen.

Vi er strålende fornøyde med Ellera og deres evne til å se våre behov, skreddersy løsninger og ikke minst utvikle en nettside som utmerker seg"
Dag-Rune Kristiansen, founder BELÈVEN Eiendomsmegling
Trenger dere en teknologisk samarbeidspartner?

Er din bedrift på utkikk etter en pålitelig samarbeidspartner innen teknologi og webutvikling? Vi er et utviklerfokusert selskap som tilbyr bedrifter ekspertise innen teknisk prosjektledelse, backend- og frontendprogrammering, rådgivning og API-integrasjoner i deres digitale prosjekter.

Spør Kim!

Eiendomssentralen

Plattformen vi har utviklet leverer integrasjoner mellom fagsystemer og web-applikasjoner «as a service». Dette er en tjeneste som henter og sender inn data relevant for web-applikasjoner. Den tar for seg all optimalisering av data, bilder, søk og caching/CDN med tanke på nettsider og apper.

Dette blir levert i et kjent og kjært frontend API-grensesnitt GraphQL (som er selvdokumenterende). Med et enkelt admin-grensesnitt for å sette opp innstillinger og undersøke/feilsøke data på. Som kunde slipper du å gjøre de tyngre integrasjonene selv som også betyr at du slipper å lage systemer for å mellomlagre og optimalisere dataen. Kundene våre får et lynraskt og enkelt system å koble seg til – optimalisert for web. For eiendomsbransjen kaller vi dette systemet Eiendomssentralen.

Bleed på design

Bleed har vært ansvarlig for å utvikle en visuell identitet og et webdesign som er intuitivt, moderne og attraktivt. Konseptet dreier seg rundt det rene og tydelige, og kommuniserer verdensvant selvtillit på en subtil måte, samtidig som det bevisst er skapt rom for å vise frem eiendommene som selges.

Om BELÈVEN Eiendomsmegling

BELÈVEN Eiendomsmegling er et håndplukket team med spisskompetanse og lang erfaring med kjøp og salg av eiendommer på Tjuvholmen og Oslo vest.

Som kunde av Beléven får du skreddersydde løsninger som er tilpasset din bolig og dine behov, alltid med BELÈVEN sin garanti om kvalitet og sømløshet gjennom hele prosessen.


Ønsker du å vite mer prosjektet eller Eiendomssentralen?

Ta kontakt med Kim!

Publisert 1. juni 2023

Kim Sagbakken Leder salg og marked